Hoe goedkope huurauto's vinden


Hoe goedkope huurauto’s vinden.

Goedkope huurauto’s vinden begint en eindigt met internet  Bekijk de sites zoals Avis en Hertz of ze kortingscodes aanbieden op de site . Controleer uw creditcards en verzekeringsmaatschappij of die voor hun klanten speciale kortingen op de autohuur hebben bij geselecteerde bedrijven.  Zoek goedkope autohuren door te kijken in de stad en niet enkel het bekijken van de de huurtarieven op de luchthaven. De huren voor de auto vanaf de luchthaven kunnen tot 75% duurder zijn. De lokale agenten hebben vaak wat meer flexibiliteit en  kunnen u  grotere auto’s aanbieden voor betere  tarieven en zij zullen u  vaak ook komen ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld.

Kijk uit voor verborgen kosten.  Soms proberen de goedkope autoverhuurders om het verschil na de huur te compenseren. De verborgen prijzen kunnen benzine,  kilometerkosten, luchthavenprijzen en verzekering omvatten. Vraag uw verzekering en creditcardmaatschappij voor u de auto huurt hoeveel dekking u al heeft in uw bestaande verzekeringen. Regel dat u een onbeperkt aantal  kilometers mag rijden en zorg ervoor  dat u de de auto nauwkeurig controleert bij ophalen en inleveren. Vul alle beschadigingen  goed in op het huurformulier en let op dat de verhuurder dit ook ondertekend. Neem zelf altijd een kopie mee .

Lever de huurauto op dezelfde plaats weer in als waar u deze opgehaald heeft.  Voor het inleveren  van een goedkope huurauto in een andere stad berekenen ze vaak veel kosten.

Probeer de autohuur te laten beginnen  voor of na het weekend en huur de goedkoopste auto in uw categorie, vaak zullen de verhuurbedrijven u een gratis upgrade geven wanneer u de huurauto komt halen.

Sunnycars                                                                 Holidaycars

Budget                                                                  Car del Mar     Hertz                                                                     Alamo